Декорите и фризовете в банята

Декорите и фризовете в банята

 От 3 фев. 2015

Обзавеждането е задължителна част след ремонта на банята. Всяко помещение се нуждае от специално отношение, но когато става въпрос за банята вниманието Ви трябва да се фокусира на много места. За да подберете функционално и практично всяка мебел за това помещение, Ви трябва да проектирате всичко предварително. Огромното разнообразие на пазара може да Ви обърка и да попречи на правилният Ви подбор. Поради тази причина е хубаво да имате собствени идеи, за обзавеждането. Помислете за любими цветове и материали и ограничете търсенето си възможно най-много. Всяка баня се нуждае от правилно подбрани плочки, мебели и санитарен фаянс.

Ако Вие имате някакви предпочитания е хубаво да ги споделите с дизайнерите, за да направите обзавеждането си по-лесно. Във всяка серия плочки може да откриете стенни, подови, декорни плочки и фризове. Те са комбинирани според определен цвят, а декорите и фризовете допълват цялостната идея за банята на дизайнерите. Знайте, че е много важно да умеете да разнообразите дори най-скучната стенна облицовка с една различна комбинация от декорни плочки. Фризовете също играят много положителна роля за цялостният интериор на банята. Те могат както да прикрият недостатъци или опасни ъгли, така и да завършат изцяло вида на Вашето помещение.

Започнете сега ремонта си и не губете повече време в търсене на подходящото обзавеждане. Съобразете се функционалността, размера на помещението и модерните предложения на пазара. Но на първо място заложете на собствените си предпочитания и идеи. Създайте една свежа и приятна обстановка в банята си сега.

 

 


Още новини

Проектиране на баня

За да започнете ремонт на банята си трябва предварително да се погрижите за няколко основни детайла. Помислете много добре какъв санитарен фаянс ще използвате за помещението си. Модерните и вградени мивки, конзолни ...

Как да превърнем банята в любимото кътче от дома си?

След дългият и натоварен ден идва и моментът, в който ще се приберем вкъщи за дългоочакваната почивка. Всеки човек обича да релаксира в помещението, в което се чувства най-комфортно. За едни това е спалнята, за други ...

Препоръчваме Ви: гранитогрес, плочки за баня